Vandskuring a fhus

Vandskuring af hus med kvalitetsmaterialer

Overvejer du at få foretaget en vandskuring af huset? Hos Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS kan vi hjælpe dig med pudsning af hus. 

Vi er placeret i Fjerritslev, men kommer gerne til Thisted, Aabybro og resten af Nordjylland, når du har brug for en kompetent murer, der kan udføre vandskuring af hus.

Der er mange gode grunde til at få foretaget vandskuring af hus. Det kan give facaden en helt ny udstråling, der fremstår både smuk og rustik. Vi kan hjælpe dig med at give facaden en overhaling. Vi benytter vandskuringsmaterialer af højeste kvalitet. Det sikrer dig, at du får et flot resultat, som kan holde i mange år.

Få en løsning, der passer til dit behov

Der er mange forskellige løsninger, når det kommer til vandskuring af hus. Du kan f.eks. vælge en løsning, hvor du får tyndhuset facaden, så du stadig kan ane murstenene igennem. 

Vi smører et tyndt lag mørtel på facaden, så du får det look, du ønsker. Vi kan også tilbyde at sandblæse facaden, inden vi vandskurer huset.​

Vandskuring af hus hører sig ikke kun til udendørs. Du kan også sagtens få foretaget vandskuring af væg indendørs. Pudsning af vægge kan være en rigtig fin løsning, hvis du vil have mere neutrale vægge, hvor man ikke kan se murstenene.

Hvad koster vandskuring af hus?

Prisen på vandskuring af hus afhænger af, hvad der skal laves, og hvor stort et omfang der er tale om. Du vil dog helt sikkert få en løsning, du bliver tilfreds med, når du får os til at udføre det. Der vil være betydelig forskel fra før til efter, vi har foretaget vandskuring af hus.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på vandskuring af hus eller væg? Giv Bjarne et kald på 20 78 08 25 eller skriv til os på j.multibyg@gmail.com.​

Send en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et ​GRATIS​ og uforpligtende tilbud.

Se et udpluk af vores tilbygning og ombygsningsarbejde her

Scroll to Top