Støbning af gulv

Støbning af gulv og fundamenter i høj kvalitet

Mangler du en murer, der kan hjælpe dig med støbning af gulv? Hos Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS kan vi hjælpe. Vi holder til i Nordjylland, hvor vi kan hjælpe med støbning af gulv i byer som Fjerritslev, Thisted, Aabybro og andre omkringliggende byer.

Vi fokuserer på kvalitetsløsninger. Det betyder, at vi benytter gode materialer af høj kvalitet. Derudover udfører vi også et godt stykke håndværk, hvor vi har fokus på de rigtige løsninger. Vi kan bl.a. tilbyde støbning af gulv til:

  • Hus
  • ​Sommerhus
  • ​Garage
  • ​Skur.

Vi kan også hjælpe med støbning af fundamenter.

En samlet løsning, når du skal have nyt gulv

Når du skal have foretaget støbning af gulv, kan det være meget forskelligt, om der er et gulv i forvejen, eller der skal støbes fra bunden. 

Ved støbning af betongulv kan vi hjælpe dig med at banke det gamle gulv op, hvis der er behov for det. Er der brug for isolering, inden vi støber, sørger vi også for det.

Vi kan både tage os af de store og de små opgaver. Vi sørger for at sammensætte den løsning, der passer til dig. 

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, kommer vi gerne med gode råd og vejledninger. Du får en tæt dialog med os hele vejen igennem projektet.

Lad os hjælpe med støbning af gulv

Vi kan være den helt rette løsning, når du mangler en murer, der kan hjælpe med støbning af gulv. Det kan være alt fra et badeværelse, hvor der skal støbes nyt gulv, så der kan komme gulvvarme, til større projekter. Vi står klar, når du har brug for hjælp.

Få en pris på støbning af gulv ved at ringe til Bjarne på telefon 20 78 08 25, eller skriv til os på j.multibyg@gmail.com.​

Send en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et ​GRATIS​ og uforpligtende tilbud.

Se et udpluk af vores tilbygning og ombygsningsarbejde her

Scroll to Top