Facaderenovering

Facaderenovering udføres for private

Trænger facaden til at blive frisket op, eller kunne du tænke dig at give den et helt nyt look? Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS holder til i Fjerritslev og har stor erfaring inden for facaderenovering, som vi udfører i hele Nordjylland – lige fra Thisted i vest til Brønderslev længere mod nord.

Vi udfører flere forskellige former for facaderenovering, herunder blandt andet netpuds med og uden isolering, og vi kan blandt andet tilbyde hjælp med:

  • Vandskuring
  • Netpuds af facade
  • Udfræsning og omfugning
  • Kalkning af huset​

Mange års erfaring med renovering af facade

Med mange års erfaring inden for renovering af facade samt stort fokus på kvalitet er vi i stand til at tage hånd om både større såvel som mindre arbejdsopgaver inden for facaderenovering. 

​Til både større såvel som mindre opgaver benytter vi os altid udelukkende af gode kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig det bedste resultat.

Hvad koster facaderenovering?

Har du nogle spørgsmål til vores renoveringsarbejde af facader, eller ønsker du et uforpligtende tilbud og en pris på din facaderenovering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. 

Ring til Bjarne på telefon 20 78 08 25 eller skriv til vores e-mail j.multibyg@gmail.com og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.​

Send en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et ​GRATIS​ og uforpligtende tilbud.

Se et udpluk af vores facaderenovering her

Scroll to Top