Renovering af badeværelse udføres

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en gennemgående renovering af det eksisterende? Så kan vi hos Jammerbugt Multibyg hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelse og etablering af et nyt  badeværelse, og vi arbejder i Fjerritslev, Thisted og i resten af Nordjylland.

Nyt badeværelse i højeste kvalitet

Vi kan varetage hele paletten af opgaver i forbindelse med renovering af badeværelse eller istandsættelsen af dit badeværelse. 

Vi kan blandt andet udføre:

  • Kloakarbejde
  • Støbning af gulv
  • Vådrumssikring​
  • Pudsning
  • Vandskuring af vægge
  • Klinke- og flisearbejde​

Alt vores arbejde udføres i den højeste kvalitet, og vi anvender udelukkende de bedste materialer, så du kan være sikker på, at dit nye badeværelse kommer til at holde i mange år frem.

Har du brug for professionel hjælp eller vejledning til et flot, nyt badeværelse, giver vi gerne råd med på vejen.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Skal du have en renovering af badeværelse, eller skal det gamle blot fornyes, giver vi gerne en pris og et uforpligtende tilbud på opgaven. 

Kontakt os på telefon 20 78 08 25 og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er også velkommen til at skrive til vores e-mail j.multibyg@gmail.com.

SEND EN FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et GRATIS​ og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

HVAD KOSTER EN MURER I TIMEN?

Såfremt du ønsker professionel hjælp til at få lavet et gennemarbejdet og solidt håndværk af høj kvalitet, er du mere end velkommen til at kontakte vores murer for en pris og et tilbud på telefon 20 78 08 25 i dag. Vi skræddersyer gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail j.multibyg@gmail.com

Jammerbugt Multibyg

Jammerbugt Multibyg er et erfarent og kvalitetsbevidst dansk murerfirma, som besidder mange års erfaring inden for både større såvel som mindre byggeopgaver.

Kontaktoplysninger

JAMMERBUGT MULTIBYG IVS

Østerkærvej 54, 9690 Fjerritslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 78 08 25

E-mail: j.multibyg@gmail.com