Tilbygning og ombygning giver huset værdi

​Drømmer du om at bygge om eller at bygge til det eksisterende hus? En tilbygning er en stor opgave, som bør varetages af professionelle fagfolk, som kan håndtere alle projektets faser.

Hos Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS har vi gennem tiden udført mange til- og ombygninger for kunder i området omkring Fjerritslev og Thisted samt i resten af Nordjylland.

Derfor kan det være en god ide

Der er mange fordele ved at bygge til et eksisterende hus i stedet for at købe et nyt og større hus. Først og fremmest kan man ved en tilbygning få de rum eller værelser, som man mangler. 

Derudover er det som regel også billigere at opføre en tilbygning, end det er at købe et helt nyt hus. Der er mange udgifter forbundet med huskøb og flytning, og derudover kræver det også meget tid og besvær. Omvendt kan det også være, at I er rigtig glade for at bo i jeres nuværende hus, men at I blot mangler lidt plads.

 Derudover er det også væsentligt at tage højde for, at en tilbygning i de fleste tilfælde vil tilføre en værdistigning på huset grundet de ekstra kvadratmeter. Det kan derfor hurtigt vise sig at være en rigtig god investering – men den skal udføres ordentligt.

Hvad koster en tilbygning?

Vi klarer alt arbejde forbundet med din til- eller ombygning.

Vi kommer gerne og rådgiver og vejleder dig i forbindelse med dit projekt, så vi sammen kan finde den helt rigtige og flotte løsning for dig til den rigtige pris.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om pris og dine muligheder for en tilbygning på telefon 20 78 08 25 eller skriv til e-mail j.multibyg@gmail.com.​

SEND EN FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et GRATIS​ og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Få et uforpligtende tilbud

HVAD KOSTER EN MURER I TIMEN?

Såfremt du ønsker professionel hjælp til at få lavet et gennemarbejdet og solidt håndværk af høj kvalitet, er du mere end velkommen til at kontakte vores murer for en pris og et tilbud på telefon 20 78 08 25 i dag. Vi skræddersyer gerne et helt uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også skrive til vores e-mail j.multibyg@gmail.com

Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS

Jammerbugt Mulitbyg & Kirkerenovering ApS er et erfarent og kvalitetsbevidst dansk murerfirma, som besidder mange års erfaring inden for både større såvel som mindre byggeopgaver.

Kontaktoplysninger

JAMMERBUGT MULTIBYG IVS

Østerkærvej 54, 9690 Fjerritslev

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 78 08 25

E-mail: j.multibyg@gmail.com