Høj kvalitet

Vi bruger de bedste materialer

Professionel rådgivning

Vi har op til 45 års erfaring

Fuld fokus på ydelser

​Vi giver gerne et uforpligtende tilbud

Facaderenovering udføres for private

Trænger facaden til at blive frisket op, eller kunne du tænke dig at give den et helt nyt look? Hos Jammerbugt Multibyg har vi stor erfaring inden for facaderenovering, som vi hovedsageligt udfører for privatpersoner i Fjerritslev, Thisted og resten af Nordjylland.

Vi udfører flere forskellige former for facaderenovering, herunder blandt andet netpuds med og uden isolering, og vi kan blandt andet tilbyde hjælp med:

  • Vandskuring
  • Udfræsning​
  • Omfugning
  • Kalkning af huset​

Mange års erfaring med renovering af facade

Med mange års erfaring inden for renovering af facade samt stort fokus på kvalitet er vi i stand til at tage hånd om både større såvel som mindre arbejdsopgaver inden for facaderenovering. 

​Til både større såvel som mindre opgaver benytter vi os altid udelukkende af gode kvalitetsmaterialer for derved at sikre dig det bedste resultat.

Hvad koster facaderenovering?

Har du nogle spørgsmål til vores renoveringsarbejde af facader, eller ønsker du et uforpligtende tilbud og en pris på din facaderenovering, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Vi står klar til at skræddersy et gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. 

Ring til os på telefon 20 78 08 25 eller skriv til vores e-mail j.multibyg@gmail.com og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.​

SEND EN FORESPØRGSEL

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et GRATIS tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Jammerbugt Multibyg ApS

CVR: 36448423

Kontakt

Telefon: 20 78 08 25

E-mail: j.multibyg@gmail.com